Onze service

Onderhoud

Het is verstandig om uw auto jaarlijks minimaal 1 grote beurt te geven bij de garage. Voordat u op vakantie gaat bijvoorbeeld, of net na de winter wanneer uw auto vaak meer te voorduren heeft gehad. Tijdens de APK keuring bieden vaak advies aan om ook een grote beurt uit te voeren. Wees slim! Uw auto staat al bij de garage, met slechts een aantal extra arbeidsuren wordt naast het minimale wettelijke vereiste ook uitgebreide gekeken en kunnen reparaties tijdig uitgevoerd worden. Uw auto geheel volgens de APK keuringseisen gekeurd en blijft zo in topconditie!

APK keuring

Auto’s hebben onderhoud nodig. Wanneer uw auto APK gekeurd doet dit geen garantie over de staat van de auto. De APK keuring is een periodieke keuring waarbij uw auto geheel gecontroleerd wordt volgens bepaalde keuringseisen. De keuring wordt door ons uitgevoerd als gecertificeerde garage. Wij volgen de keuringseisen die in een keuringsrapport verwerkt moeten worden.

Diagnose

Laat een diagnose stellen of storingen uitlezen door Autoservice Huisman. Wij hebben de modernste apparatuur die snel en precies de elektronica in uw wagen doorleest. Tegenwoordig zitten auto`s vol met mechanische en elektrotechnische technieken. De motor is verbonden met veel sensoren en verbindingen waarin storingen kunnen voorkomen en Autoservice Huisman kan u daarbij helpen.

 

Waarom Autoservice Huisman?
Wanneer wij de storing hebben gevonden zullen wij in overleg met u deze repareren of het defecte component vervangen. Wij werken met korte lijnen en zullen u de beste nazorg bieden. Maken wij met u een prijsafspraak dan houden wij er ons aan; afspraak is afspraak!

Schadeherstel

Smart / Spot Repair
Ergert u zich al een tijd aan een kleine schade aan uw auto?
Wij kunnen onderstaande diensten voor u realiseren door middel van Smart / Spot Repair, de kosten van het herstel blijven
door deze methode laag. Op locatie kunnen wij bekijken of Smart / Spot Repair voor uw schade mogelijk is.

Uitdeuken zonder spuiten: kleine parkeerdeukjes en hagelschade
Spot Repair: plaatselijk bijspuiten / kleine lakbeschadiging
Kunststofreparatie: reparatie van bijvoorbeeld bumper, grill of koplamp
Dashboardreparatie: reparatie van kleine schades aan het dashboard

Technisch advies

Problemen met auto komen altijd ongelegen. Met de Reparatie & Advies service van Autoservice Huisman, kunt u op werkdagen en op zaterdag bij ons terecht voor vakkundig herstel van uw auto. Ongeacht welk merk van uw auto!

Onze technische dienst is gespecialiseerd in het herstellen zonder extreem hoge kosten, Zijn de problemen zodanig dat er reparatie van toepassing is, dan geven wij altijd advies wat er precies gemaakt moet worden.

Al onze werkzaamheden verrichten wij op basis van een vooraf vastgesteld bedrag. Zo weet u direct waar u aan toe bent!